O nama

Postojimo od januara 2005. godine i prva smo, a za sada i jedina firma u Novom Sadu koja se isključivo bavi delatnošću punjenja kertridža i tonera za štampače. Na osnovu stalnog usavršavanja i ulaganja u nove uređaje, implementaciju ISO standarda kvaliteta I ekološkog poslovanja, ali i težnje da koristimo samo najkvalitetniji repromaterijal (boje, toner prah, potrošni delovi), sa pravom možemo reći da pružamo usluge veoma visokog kvaliteta. Takođe, moramo istaći i da smo što se tiče nivoa cena veoma konkurentni, te da smo s’obzirom na profesionalnost usluge jedni od najpovoljnijih firmi u Srbiji.  

150.000 refilovanih
toner kaseta

50.000 refilovanih
inkjet kertridža

Saradnja sa preko
4000 firmi

Iza nas je preko 15 godina iskustva, kao i sledeće ostvarene brojke: više od 150.000 refilovanih/repariranih toner kaseta za laserske štampače- više od 50.000 refilovanih ink-jet kertridža- saradnja sa preko 4000 firmi i drugih pravnih lica- više hiljada građana koji koriste naše usluge za privatne potrebe

U nadi da ćemo i u narednom periodu biti Vaša prva opcija za ReFill-ovanje, svim našim klijentima dugujemo jedno veliko HVALA!