Veoma je bitno napomenuti da je zamena svih potrošnih (rezervnih) delova uračunata u cenu punjenja, što je činjenica koja nas čini još konkurentnijim, a Vama omogućava da za veoma povoljnu cenu dobijete veoma visok kvalitet štampe.

  Naš cilj je proizvod visokog kvaliteta i zadovoljstvo svakog našeg klijenta. ReFill procesu reparacije toner kaseta prilazi na veoma profesionalan način, a naša posvećenost kvalitetu se manifestuje kroz 5 tačaka: Naša firma posluje po implementiranim i sertifikovanim međunarodnim standardima kvaliteta i ekološkog menadžmenta ISO 9001 i ISO 14001 Ovlašćeni smo za obavljanje delatnosti reparacije toner kaseta od strane nadležnih državnih organa i uskladu sa pravnom regulativom Republike Srbije. U postupku reparacije, u naše toner kasete ugrađujemo isključivo, nove delove i toner prah proizveden od strane najkvalitetnijih američkih i nemačkih proizvođača. Garantujemo kvalitet otiska i broj odštampanih stranica naših toner kaseta u trajanju od 2 godine. Uvek spremni da ispratimo nove trendove i tehnologije u procesu reparacije toner kaseta. Punjenje tonera predstavlja kompleksan postupak koji podrazumeva: detekcija ispravnosti istrošene kasete rasklapanje na sastavne delove vakumsko čišćenje i “ionized compressed air“ čišćenje zamena trošećih delova novim mašinsko punjeneje visokokvalitetnim tonerom ponovo sklapanje kasete njeno detaljno testiranje pakovanje u sigurnosnu ambalazu
  • Vršimo usluge punjenja kertridža sledećih proizvođača:

   epson canon samsung canon lexmark
   epson canon samsung canon lexmark

   1. Ne pokušavajte otvarati toner kasetu. 
   2. Ne ostavljajte toner kasetu u motornim vozilima na bilo koji vremenski period, jer temperatura može preći bezbedne granice čak i hladnim danima.Skladištiti toner kasete na normalnoj sobnoj temperaturi.
   3. Ne mućkati toner kasetu kada je ispražnjena, jer može doći do prljanja unutrašnjih delova štampača.
   4. Neki delovi ovih toner kaseta su osetljivi na svetlost i mogu biti oštećeni izlaganjem svetlosti.
   5. Po pražnjenju toner kasetu odložiti u originalnu plastičnu kesu i kartonsku kutiju.